Kontakti

 

Telefon dhe fax:
Prej Kosovës: (038/044/045/048/049) 602 102
Jashtë Kosovës: +383 38 602 102

Kontakti pa pagesë për ankesa:
0800 50 500

Adresa postare:
Moneta SH.P.K., Ndërtesa Illyria,
Rruga Prishtinë-Graçanicë,
Veternik,
Prishtinë, 10060, Republika e
Kosovës,

Orari i thirrjeve
H – P: 08:00 PD – 20:00 MD

SH: 09:00 PD – 17:00 MD

e-mail:
[email protected]

 

Na Kontaktoni

Emri/Name*

Mbiemri/Surname*

Email-i juaj/Your Email*

Subjekti/Subject

Mesazhi Juaj/Your Message

captcha