PRANO PARA

1 Hapi 1 
Pyetni personin që ju dërgon para për numrin e referencës.
2 Hapi 2 
Vizitoni njërën nga lokacionet Moneta – MoneyGram dhe dorëzoni dokumentet e nevojshme identifikuese (letërnjoftim, pasaportë, leje të vozitjes) dhe numrin e referencës ku do të realizohet transaksioni.
 3 Hapi 3
Punonjësi i pikës shpërndarëse të MoneyGram-it do ti regjistron shënimet në sistemin kompjuterik dhe juve ju mbetet vetëm ta nënshkruani formularin.

 

*E rëndësishme. Emri juaj në formën e transferit duhet të jetë i njejtë sikurse në dokumentin tuaj të identifikimit. Në të kundërtën mund të keni vonesa apo edhe mosrealizim të transferit. Dokumenti identifikues duhet të jetë valid dhe data e skadimit duhet të jetë më e vonshme se data kur bëhet tërheqja e mjeteve.

 

rolex oyster perpetual replica
moon phase watch replica rolex r1628 replica
very cheap china tag heuer watches breitling aerospace e79362 replica