MoneyGram, themeluar më 1940, është lider botëror në transfer ndërkombëtar të parave si dhe procesuesi më i madh i urdhëresave monetare në Sh.B.A.

MoneyGram

Të sillni më të dashurit tuaj më afër, një transfer në të njejtën kohë!

MoneyGram International Inc. (MoneyGram) është kompani globale, e themeluar ne vitin 1940 tani është njëra ndër kompanitë lidere në botë, duke udhëhequr me rritje në treg në shërbimin e transferit të parave dhe shërbimin e pagesave.
MoneyGram International ofron transfer të shpejtë dhe të besueshëm të parave në tërë botën nëpërmjet rrjetit të gjerë të agjentëve, përmes korridoreve online edhe mobile.
Produktet e MoneyGram International i mundësojnë klientëve, të përmbushin kërkesat monetare për nevojat jetësore të tyre.
Për me shumë informata, ju lutem vizitoni www.moneygram.com