Pagesat pa provizion

KEDS

Pagesa e rrymës elektrike

KUJTESA

Pagesat për internet dhe TV

Telekomi i Kosoves

Pagesat e Telekomit të Kosovës

KUR PRISHTINA

Pagesat për ujë

KRU RADONIQI

Pagesat për ujë

HIDROMORAVA GJILAN

Pagesat për ujë

 

Partnerët tanë